Η Φιλοσοφία μας

ΟΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΙΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Νικόλαος Γκαμπλιάς | Βασιλική Γκαμπλιά & ΣυνεργάτεςΝικόλαος Γκαμπλιάς | Βασιλική Γκαμπλιά & Συνεργάτες

Πολυετή εμπειρία στην παροχή οικονομολογικών - λογιστικών - φοροτεχνικών & συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις
---

Η επιχείρηση “Νικόλαος Γκαμπλιάς | Βασιλική Γκαμπλιά & Συνεργάτες” δραστηριοποιείται εδώ και πάρα πολλά χρόνια στην παροχή οικονομολογικών – λογιστικών – φοροτεχνικών & συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις. Τα γραφεία μας βρίσκονται στην οδό Ηλιοδώρου 12 ( Τρίγωνη πλατεία ) στην Λάρισα.

Στην επιχείρησή μας εφαρμόζουμε Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας για την παροχή των υπηρεσιών μας, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015.

Μέσω της εφαρμογής και της διαρκούς βελτίωσης του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας επιδιώκουμε την επίτευξη ποιοτικών και αναπτυξιακών στόχων.

Οι Στόχοι μαςΟι Στόχοι μας

Σύγχρονες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, οι οποίες διακρίνονται από υψηλά standards επαγγελματικής δεοντολογίας σε όλους τους τομείς.
Άμεσες συμβουλές σε λογιστικά , οργανωτικά & φορολογικά προβλήματα που απασχολούν τους πελάτες μας.
"Προστασία" με διάφορες σύγχρονες οικονομικές μεθόδους από τυχόν απειλές και κινδύνους καθώς και παρέμβασή – προτροπή μας στην αξιοποίηση των ευκαιριών που παρουσιάζονται στους πελάτες μας.
Προνόηση και διαχείριση των πιθανών εταιρικών κινδύνων χρησιμοποιώντας μεθόδους και εργαλεία εντοπισμού των - βελτίωσής των καθώς και αποτροπής αυτών.

Όλοι όσοι εργαζόμαστε στην επιχείρηση έχουμε κατανοήσει την σημασία όλων των παραπάνω καθώς και την σημασία της ικανοποίησης των απαιτήσεων των πελατών μας

Το κύρος, η γνώση & η εμπειρία μας στη διάθεση των πελατών μαςΤο κύρος, η γνώση & η εμπειρία μας στη διάθεση των πελατών μας

Το Όραμα της επιχείρησης μας είναι να παρέχουμε κορυφαίες οικονομολογικές, λογιστικές, φορολογικές και ελεγκτικές υπηρεσίες

Αποστολή της εταιρίας μας είναι να ικανοποιούμε διαρκώς τις ανάγκες των πελατών μας και να κάνουμε τα επιχειρηματικά τους όνειρα πραγματικότητα, προσφέροντάς τους εξειδικευμένες υπηρεσίες. Τα στελέχη μας ενστερνίζονται πλήρως, το όραμα της επιχείρησης, συντάσσονται για την εκπλήρωση του με όλες τους τις δυνάμεις και τους ευχαριστούμε γι αυτό.

Εταιρικές Αξίες και Στόχοι

Παραμένουμε πιστοί στις θεμελιώδεις αξίες οι οποίες πηγάζουν από την 35η πορεία της επιχείρησης μας & αποτελούν σταθερές εταιρικές αξίες οι οποίες διέπουν όλο το εύρος των δραστηριοτήτων μας.

Ηθική

Υπεροχή

Υπευθυνότητα

Ποιότητα

Συνεργασία

Πρόοδος

Είναι γεγονός ότι οι στόχοι μας αποτελούν τον «φάρο» του προγραμματισμού μας ο οποίος μας καθοδηγεί στην πραγμάτωση του βέλτιστου αποτελέσματος. Δεν φοβόμαστε να θέτουμε υψηλούς στόχους.

Επιζητούμε τις προκλήσεις και δεν συμβιβαζόμαστε με το μέτριο και το εύκολο.

Για εμάς οι στόχοι μας είναι συγκεκριμένοι, μετρήσιμοι, επιτεύξιμοι, ρεαλιστικοί, και χρονικά προσδιορισμένοι και είναι οι εξής:

  • Να συμβάλλουμε στον αυτοπροσδιορισμό  της επιχείρησης (πελάτης) στο περιβάλλον και στους στόχους της
  • Να συνδεόμαστε άμεσα με όλες τις πλευρές της επιχειρηματικής δράσης των πελατών μας
  • Να εντοπίζουμε και ενισχύουμε διαρκώς πολιτικές βραχυχρόνιας και μακροχρόνιας κερδοφορίας, μέσω της ανάπτυξης και υποκίνησης  των διαδικασιών υλοποίησης
  • Να τεκμηριώνουμε προτάσεις για συγκεκριμένα αποτελέσματα
  • Να είμαστε πάντα δίπλα στον πελάτη στην καθημερινή δουλειά και στους μεγάλους στόχους
  • Να γνωρίζουμε πως οι στόχοι μπορούν να ανοίξουν δρόμους για μεγάλες ευκαιρίες
  • Να γνωρίζουμε πως η ανάπτυξη προϋποθέτει διαρκή και έντονο εκσυγχρονισμό όλων των τομέων της επιχείρησής μας

Για περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Back to top