Ποιοί είμαστε

Νικόλαος Γκαμπλιάς | Βασιλική Γκαμπλιά & ΣυνεργάτεςΝικόλαος Γκαμπλιάς | Βασιλική Γκαμπλιά & Συνεργάτες

προφίλ
---

Η επιχείρηση μας Νικόλαος Γκαμπλιάς | Βασιλική Γκαμπλιά & Συνεργάτες, δραστηριοποιείται από το 1983 έχοντας δυναμική και καταλυτική παρουσία στις επιχειρηματικές εξελίξεις της οικονομικής ζωής και καθιερώθηκε μεταξύ των κορυφαίων στο χώρο των Επιχειρηματικών Συμβούλων. Ιδιωτικές επιχειρήσεις και δημόσιοι οργανισμοί απολαμβάνουν τις εξειδικευμένες υπηρεσίες μας.

Εξειδίκευση και ποιότητα

Η επιχείρηση μας είναι η πρώτη πιστοποιημένη με ISO στην Ελλάδα η οποία εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας από το 2003 για την παροχή οικονομολογικών, λογιστικών, φοροτεχνικών & ελεγκτικών υπηρεσιών σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ ΙSO 9001:2015, γεγονός που αποδεικνύει πως η επιχείρηση διασφαλίζει ένα υψηλό επίπεδο εσωτερικής λειτουργίας μέσω της αποτύπωσης των διαδικασιών. Διαθέτει διευρυμένο πελατολόγιο με καταξιωμένες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλους τους κλάδους της οικονομίας και στις οποίες εξασφαλίζει υψηλή αποδοτικότητα, παραγωγικότητα και αναπτυξιακό προσανατολισμό.

Η επιχείρηση μας διέπεται από αδιαπραγμάτευτες αξίες, ποιότητας και συνέπειας, συμβάλλοντας τεκμηριωμένα στις επιχειρηματικές σας αποφάσεις. Γνωρίζουμε σε βάθος τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής οικονομικής πραγματικότητας και της ελληνικής επιχείρησης και τη γνώση αυτή θέλουμε και μπορούμε να την εφαρμόσουμε στην επιχείρηση σας καθιστώντας τη περισσότερο βιώσιμη και κερδοφόρα. Στρατηγικός μας στόχος δεν είναι η κατάκτηση της κορυφής. Την έχουμε κατακτήσει ήδη. Στόχος μας είναι η διατήρηση μας σε αυτή.

η αποστολή μας

Να είμαστε δίπλα στους πελάτες μας, παρέχοντας ολοκληρωμένες, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, προφυλάσσοντας από κινδύνους και εντοπίζοντας ευκαιρίες με στόχο την επιχειρηματική τους ανάπτυξη.

το όραμά μας

Η συνεχής εξέλιξη και ανάπτυξη του εύρους των υπηρεσιών μας, προς την πλήρη κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη μας, και η διατήρηση της εταιρίας μας στην κορυφή του κλάδου της.

η φιλοσοφία μας

Εργαζόμαστε με υψηλά standard επαγγελματικής δεοντολογίας, έχοντας εις βάθος γνώση της ελληνικής οικονομικής πραγματικότητας και αξιοποιούμε το κύρος και τεχνογνωσία της εταιρίας μας προς όφελος κάθε πελάτη μας.

δίπλα σας... εμείς...δίπλα σας... εμείς...

---

Για περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Back to top