Οι Άνθρωποι μας

Το κέντρο της επιχειρηματικής σας ζωής / Δίπλα σας εμείς / Με λύσεις ακόμα και στα πιο δύσκολα προβλήματα σας
Νικόλαος Γκαμπλιάς | Βασιλική Γκαμπλιά & Συνεργάτες

Οι Άνθρωποι μαςΟι Άνθρωποι μας

---

Σε ένα ευμετάβλητο επιχειρηματικό περιβάλλον με έντονο ανταγωνισμό και ασύμμετρες μεταβολές η κινητήριος δύναμη μιας επιχείρησης είναι οι άνθρωποι της.

Εμπειρία & Εξειδίκευση

Το γραφείο μας με το εξειδικευμένο προσωπικό που απασχολεί ανταπεξέρχεται με επιτυχία στις δύσκολες προκλήσεις με απώτερο στόχο την παροχή ευρείας γκάμας υπηρεσιών σε ένα διευρυμένο πελατολόγιο. Οι συνεργάτες μας με το φιλότιμο, την εργατικότητα και την αφοσίωση τους «ζυμώθηκαν» και ολοκληρώθηκαν ως επαγγελματίες μέσα από την επιχείρηση προσθέτοντας κύρος και αξιοπιστία, ισχυροποιώντας παράλληλα τη φήμη μας. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της επιχείρησης μας είναι πτυχιούχοι ΑΕΙ και κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων οικονομικής κατεύθυνσης, οι οποίοι διαθέτουν μακροχρόνια εργασιακή εμπειρία σε όλο το εύρος των αντικειμένων του επαγγέλματος.

Συνεχής Εξέλιξη

Τα στελέχη της επιχείρησης μας δεν εφησυχάζουν ποτέ και στα πλαίσια της δια βίου μάθησης και επαγγελματικής εξέλιξης συμμετέχουν ενεργά σε επιμορφωτικά σεμινάρια – ενδοεπιχειρησιακά και σε εξωτερικούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς – βελτιώνοντας το γνωστικό υπόβαθρο τους, γεγονός απαραίτητο, λόγω των διαρκών αλλαγών στο φορολογικό και οικονομικό γίγνεσθαι. Το ανθρώπινο δυναμικό μας μοιράζεται το όραμα της επιχείρησης και υποστηρίζει την επίτευξη των στόχων της, μέσα σε ένα περιβάλλον αμοιβαίας εμπιστοσύνης, συνεργασίας, στοχοπροσήλωσης, ομαδικότητας, σεβασμού και αυξημένης κοινωνικής ευθύνης.

Νικόλαος Γκαμπλιάς

ΓΚΑΜΠΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣΓΚΑΜΠΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γενικός Διευθυντής
Σπούδασε στην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης και διαθέτει μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στην Διοίκηση Επιχειρήσεων MBA και Διοικητικής Λογιστικής MAC. Κατέχει Πιστοποίηση Ελεγκτικής Auditing by AIA. Έχει 35 χρόνια εμπειρία σε θέματα Λογιστικής, Χρηματοοικονομικής, Συμβουλευτικής και Φορολογικής φύσης. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Πιστεύει ότι η κάθε επιχείρηση είναι μοναδική και μοναδικά αντιμετωπίζεται.
---
Βασιλική Γκαμπλιά

ΓΚΑΜΠΛΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗΓΚΑΜΠΛΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Υποδιευθύντρια
Μέσω πολυετούς εμπειρίας και συνεχούς εκπαίδευσης με επαγγελματικά σεμινάρια έχει εξειδικευτεί σε θέματα Λογιστικής, Χρηματοοικονομικής, Συμβουλευτικής και Φορολογικής φύσης. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και διαθέτει μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στην Διοίκηση Επιχειρήσεων MBA από το Πανεπιστήμιο του Staffordshire της Αγγλίας και στην Εφαρμοσμένη Λογιστική και Ελεγκτική M.Sc. από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Επίσης έχει επαγγελματική πιστοποίηση από τον παγκόσμιο φορέα Σύλλογο Ορκωτών Λογιστών –ACCA και είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Πιστεύει ότι η επιτυχία είναι δρόμος χωρίς επιστροφή.
---
Back to top